miercuri, 31 decembrie 2014

Nowhere Boys [2013-????] - Serial Online Subtitrat Actualizat

Aceasta serie urmareste patru tineri care se pierd intr-o padure si descopera, cand se intorc acasa, ca ei sunt intr-o lume alternatia identica cu a lor, exceptand un diferenta majora - ei nu au fost niciodata nascuti

Crossing Lines [2013-????] - Serial Online Subtitrat

Crossing Lines este o producţie ce prezintă activitatea Curţii Internaţionale împotriva Criminalităţii (ICC), o instituţie europeană specializată în investigarea crimelor transfrontaliere. O echipă internaţională formată din detectivi de elită se reuneşte pentru a prinde criminalii şi a-i aduce în faţa justiţiei… ia naştere FBI-ul european.

Ascension [2014] - Serial online subtitrat


A young woman's murder causes the subjects of a century-long mission to populate a new world to question the true nature of the project as they approach the point of no return. 

Marco Polo [2014 - ????] - Serial online subtitrat

Într-o lume plină de lăcomie, trădare, intrigi sexuale și rivalitate, "Marco Polo" este bazat pe aventurile exploratorului renumit în instanțele de judecată Kublai Khan în China secolului al 13-lea.

duminică, 14 decembrie 2014

Anime-Acces

Datorită cererilor mari dar în special pentru fanii anime-urilor am decis să creăm un site doar pentru anime. Numele site-ului este Anime-Acces. Deci dacă doriți să vizualizați anime sau să ajutați să ajutați la traducerea anime-uri, vă rugăm să intrați pe Anime-Acces.